Over ons

GPS Kopen is dé Nederlandse webshop voor de aankoop van GPS Trackers voor uw wagenpark. Wij leveren binnen 2 werkdagen vanuit voorraad in Nederland. Support emails worden in de regel binnen 24 uur beantwoord. We bieden 14 dagen niet goed geld terug garantie. Al onze GPS Trackers worden compleet opgeleverd en werken “out of the box.” Onze GPS Trackers zijn voorzien van een actieve simkaart met roaming in de EU. We rekenen geen additionele kosten (ook niet voor de simkaart), dus ook geen verrassingen achteraf. We bieden een Nederlandstalige supportdesk en Nederlandstalige handleiding voor eventuele inbouw van uw GPS Trackers. Onze webshop heeft het Webwinkelkeur en voldoet dus aan de eisen zoals gesteld vanuit dit keurmerk. En last but not least… onze GPS Trackers zijn zeer concurrerend geprijsd.

GPSKopen team

GPS Kopen biedt een geïntegreerde oplossing voor GPS Rittenregistratie:

  • Voorkom fiscale bijtelling van uw leaseauto
  • Declareer zakelijk gereden kilometers bij uw werk- of opdrachtgever

Bedrijven met meerdere auto’s kunnen hun hele wagenpark vinden en volgen met onze oplossing. 

Binnen onze groep van bedrijven beschikken we over een heel team van technisch specialisten met jarenlange ervaring met track & trace systemen (voertuigvolgsystemen) en een technisch platform dat al jarenlang operationeel is en zich bewezen heeft in de praktijk.

Eindresultaat voor u als klant is een goede, betrouwbare ritregistratie tegen een zeer concurrerende prijs en een goede online dienstverlening.

 

De waardering van www.tripsinthecloud.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 150 reviews.