Focus op Tracking en Tracing

LSE-webportaal-web-en-app-locaties

Location Solutions Europe is gespecialiseerd in het bieden van Tracking en Tracing voor voertuigen. In goed Nederlands noemen we dit ook wel het Vinden en Volgen van auto’s. Een GPS wordt in een leaseauto ingeplugd of ingebouwd, waarna de locatie van de auto wordt doorgegeven en verwerkt in The Cloud. De actuele locatie wordt vervolgens getoond in digitale kaarten na geautoriseerde toegang via Web of Smartphone App.

Voor bedrijven met buitendienst medewerkers is dit nuttig, omdat ze dan flexibel in kunnen spelen op wijzigingen in de planning. Als er bijvoorbeeld een storingsmelding binnenkomt, dan kan de planner direct nagaan welke monteur zich in de buurt bevindt om de storing te verhelpen. Daarnaast kan misbruik van bedrijfsauto’s worden voorkomen. Soms mogen bedrijfsauto’s bijvoorbeeld niet gebruikt worden in het weekend en buiten de reguliere werktijden.

Voor (short) lease- en verhuurbedrijven is dit ook nuttig, omdat zij soms hun maandelijkse facturen baseren op het werkelijke aantal gereden kilometers door de klanten. Daarnaast is het niet altijd toegestaan om in het buitenland te rijden. Location Solutions maakt dit toezicht mogelijk met haar Tracking en Tracing platform. Een optionele uitbreiding is de startonderbreker. Het lease- of verhuurbedrijf kan ervoor kiezen om een startonderbreker aan te zetten in geval van autodiefstal of bij het niet betalen van facturen.

Naast de locaties worden ook de ritten geadministreerd. Dit is voor gebruikers van bedrijfsauto’s die minder dan 500 km privé rijden ook heel nuttig. Zij kunnen zo aantonen bij de Belastingdienst dat ze geen bijtelling hoeven te betalen. Dit bespaart hen duizenden euro’s per jaar.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De waardering van www.tripsinthecloud.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 144 reviews.